Category: Rock

remarkable, rather valuable piece join..

8 thoughts on “ Sot Jam 20 Vjeç - Vaçe Zela - Artiste E Popullit (Cassette)

 1. Zulum

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela, Këngëtare, Artiste e Popullit. Lindi në Lushnjë më 7 prill , ku mori dhe mësimet e para. Që në moshë të re tërhoqi vëmendjen e profesionistëve për zërin e saj. Në fillim u aktivizua e këndoi në Shtëpinë e Pionierit dhe më pas në Shtëpinë e Kulturës të Lushnjës. Konkuroi për tu futur [ ].
 2. Matilar

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela është artiste e popullit dhe këngëtare me famë të madhe gjatë periudhës së diktaturës komuniste. U zbulua rastësisht në moshë të re në Lushnjë. Vaçe Zela ka një zë të jashtëzakonshëm. Këngët e saj në vite mbeten popullore dhe të preferuara nga publiku. Prej.
 3. Faerisar

  October 2, 2012 10:12
  Feb 13,  · Various artists. February 13, Sot Jam 20 Vjec. by Vaçe Zela. Sot Jam 20 Vjec by Vaçe Zela. Listen Now $ In MP3 cart View MP3 Cart 2. Margjelo. by Klotilda Shantoja. Këngët E Popullit Tim by Vace Zela. Listen Now $ .
 4. Shakarg

  October 2, 2012 10:12
  Kanë thënë për të. Osman Mula, regjisor: ”Vaçe Zela ishte një këngëtare e madhe me zemër të fenrikkargturn.xyzinfo një botë të sajën. Ajo qëndroi me të dyja këmbët në tapetin e këngës shqiptare, si këngëtarja e krahasuar me një simfoni pambarim të së ardhmes.”.
 5. Kajirisar

  October 2, 2012 10:12
  Sot jam 20 vjeç Kur rrinim bashkë, shpirti im, gëzimet unë ëmbël i kujtoj. Çdo vit Nëntorin pres me padurim, me ty ditëlindjen dua ta festoj. Për ty shkëlqejnë sytë e mijë, ky frymëzim më zien në kraharor. Çdo çast jetoj e lumtur në liri, shumë mirë është me mua në Nëntor Sot jam 20 vjet, edhe jeta më.
 6. Nirisar

  October 2, 2012 10:12
  Këndon kryesisht: E Lehtë. Rryma të tjera: Pop. Vaçe Zela është një këngëtare shumë e njohur. Vaçe Zela, artiste e popullit dhe këngëtare me famë të madhe gjatë periudhës së diktaturës komuniste. U zbulua rastësisht në moshë të re në Lushnjë. Kishte një zë të jashtëzakonshëm.
 7. Kezragore

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela Ballina Artistë me V Vaçe Zela Albumet Albumet Këngët Vdekje Fashizmit Liri Popullit Ylli Partizan Zemër E Dashuruar Rrjedh Në Këngë E Ligjërime Sot Jam 20 Vjec Valsi I Lumturise Këngët E Vendit Tim Vol. 2 88 METASCORE based on 10 critics.
 8. Nebei

  October 2, 2012 10:12
  Ishte hera e parë qe Vaçe Zela, “Artiste e Popullit” dhe “Nder i Kombit”, me gjithë gjendjen e saj shëndetësore jo të mirë, mori pjesë në dy aktivitete kulturore. Hyrja e saj në sallën e madhe u prit me ovacione, që vazhduan më tepër se 20 minuta, shoqëruar me tingujt e .

Write your comment Here