Category: Classic Rock

remarkable, rather valuable piece join..

9 thoughts on “ Të Lumtur Të Dua - Vaçe Zela - Artiste E Popullit (Cassette)

 1. Shakagal

  October 2, 2012 10:12
  Kanë thënë për të. Osman Mula, regjisor: ”Vaçe Zela ishte një këngëtare e madhe me zemër të fenrikkargturn.xyzinfo një botë të sajën. Ajo qëndroi me të dyja këmbët në tapetin e këngës shqiptare, si këngëtarja e krahasuar me një simfoni pambarim të së ardhmes.”.
 2. Mikajinn

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela është artiste e popullit dhe këngëtare me famë të madhe gjatë periudhës së diktaturës komuniste. U zbulua rastësisht në moshë të re në Lushnjë. Vaçe Zela ka një zë të jashtëzakonshëm. Këngët e saj në vite mbeten popullore dhe të preferuara nga publiku. Prej.
 3. Tuhn

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela, e lindur më 7 prill të vitit , një vajzë nga Lushnja, që u bë artistja e popullit, Sot vjetori i Vaçe Zelës, këngëtares që bëri epokë - Different-Banners-Test.
 4. Akinosho

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela është artiste e popullit dhe këngëtare e njohur e skenave shqiptare. Vaçe Zela ka një zë të jashtëzakonshëm. Këngët e saj në vite mbeten popullore dhe të preferuara nga publiku. Këngëtarja Vaçe Zela mbetet "zëri" i jashtëzakonshëm që mbushte me energji skenat shqiptare.
 5. Arashakar

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela, Këngëtare, Artiste e Popullit. Lindi në Lushnjë më 7 prill , ku mori dhe mësimet e para. Që në moshë të re tërhoqi vëmendjen e profesionistëve për zërin e saj. Në fillim u aktivizua e këndoi në Shtëpinë e Pionierit dhe më pas në Shtëpinë e Kulturës të Lushnjës. Konkuroi për tu futur [ ].
 6. Daisar

  October 2, 2012 10:12
  Ikonat e mëdha si Vaçe Zela janë të pazëvendësueshme dhe të pakrahasueshme si për artin, kulturën ashtu edhe për gjithë vendin. Ikja e saj nga jeta ka qenë një humbje shumë e madhe, po le ta kujtojmë përsëri këtë legjendë të këngës. Vaçe Zela ka lindur në 7 prill në Lushnjë dhe ka vdekur në 6 shkurt të .
 7. Kigashakar

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela ishte këngëtare shumë e njohur. Vaçe Zela, artiste e popullit dhe këngëtare me famë të madhe gjatë periudhës së diktaturës komuniste. U zbulua rastësisht në moshë të re në Lushnjë. Kishte një zë të jashtëzakonshëm. Këngët e saj në vite mbeten popullore dhe të preferuara nga publiku.
 8. Shar

  October 2, 2012 10:12
  Kanë thënë për të. Dritero Agolli, shkrimtar: "Unë mund të them pa asnjë lëkundje se Vaçe Zela hapi një epokë të re në të kënduarit e këngës shqiptare dhe u bë nismëtare e një kulture moderne në këtë fushë."; Osman Mula, regjisor: ”Vaçe Zela ishte një këngëtare e madhe me zemër të fenrikkargturn.xyzinfo një botë të sajën. Ajo qëndroi me të dyja këmbët në tapetin.
 9. Fenrisar

  October 2, 2012 10:12
  Jul 13,  · 50+ videos Play all Mix - Vace Zela - Kenge e popullit tim (Official Song) YouTube Rrjedh Në Këngë E Ligjërime - Duration: Vaçe Zela - Topic 11, views.

Write your comment Here