Category: Hardcore

remarkable, rather valuable piece join..

8 thoughts on “ Vaçe Zela - Artiste E Popullit (Cassette)

 1. Mikagar

  October 2, 2012 10:12
  Jeta është një rrugëtim sa i gjatë dhe i shkurtër për çdo njeri që është pjesë e kësaj bote. Dikush ikën duke lënë gjurmë të mëdha në vendin ku jeton, e dikush ikën si një njeri i thjeshtë e i zakonshëm. Ne jemi ndalur në këtë rubrikë duke ju sjellë në vëmendje disa nga emrat e rëndësishëm të filmit.
 2. Nalkis

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela, Këngëtare, Artiste e Popullit. Lindi në Lushnjë më 7 prill , ku mori dhe mësimet e para. Që në moshë të re tërhoqi vëmendjen e profesionistëve për zërin e saj. Në fillim u aktivizua e këndoi në Shtëpinë e Pionierit dhe më pas në Shtëpinë e Kulturës të Lushnjës. Konkuroi për tu futur [ ].
 3. Tazilkree

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela (7 prill , Lushnjë - 6 shkurt , Bazel) ishte një këngëtare ikonë e skenës fenrikkargturn.xyzinfo e filloi karrierën e saj në moshë të re dhe në vitin ishte e para që fitoi Festivalin e Këngëfenrikkargturn.xyzinfo këngën Fëmija i parë, ajo dëshmoi se një idhull i muzikës .
 4. Vijinn

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela, artiste e popullit dhe këngëtare me famë të madhe gjatë periudhës së diktaturës komuniste. U zbulua rastësisht në moshë të re në Lushnjë. Kishte një zë të jashtëzakonshëm. Këngët e saj në vite mbeten popullore dhe të preferuara nga publiku.
 5. Samuzil

  October 2, 2012 10:12
  Vace Zela, Tirana, Albania. 41, likes · talking about this. LEGJENDA SHQIPTARE.
 6. Jukinos

  October 2, 2012 10:12
  Kanë thënë për të. Osman Mula, regjisor: ”Vaçe Zela ishte një këngëtare e madhe me zemër të fenrikkargturn.xyzinfo një botë të sajën. Ajo qëndroi me të dyja këmbët në tapetin e këngës shqiptare, si këngëtarja e krahasuar me një simfoni pambarim të së ardhmes.”.
 7. Fenrile

  October 2, 2012 10:12
  Vaçe Zela, e lindur më 7 prill të vitit , një vajzë nga Lushnja, që u bë artistja e popullit, nuk e kishte menduar se të kënduarit e këngës shqipe do ta përfshinin në librin e[ ] F ilozofi.
 8. Sarisar

  October 2, 2012 10:12
  Check out Këngët E Popullit Tim by Vace Zela on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on fenrikkargturn.xyzinfo

Write your comment Here